Через теракти в Брюсселі євроскептики вимагають закрити кордони

Через теракти в Брюсселі євроскептики вимагають закрити кордони

Укрінформ
Політики-євроскептики звинуватили політику Євросоюзу у нещодавніх терактах в Брюсселі.

Про це повідомляє Euobserver.

"Британська партія UKIP, яка виступає за вихід країни з ЄС опублікувала свою заяву через годину після теракту в метро Брюсселя, звинувативши у цьому закони ЄС щодо свободи пересування і надання притулку біженцям", - йдеться в повідомленні.

Так, Майк Хукем, депутат Європарламенту від UKIP, закликав негайно припинити дію Шенгенської угоди, відновити прикордонний контроль і покінчити з міграційною політикою відкритих дверей.

У той же час, Геерт Вільдерс, нідерландський політик, відомий своїми антимігрантськими переконаннями, заявив, що останні атаки означають, що "ми повинні закрити наші національні кордони і затримувати всіх джихадистів, яким ми здуру дозволили повернутися з Сирії".

"Нам потрібна деісламізація Заходу", - наголосив Вільдерс.

У свою чергу, лідери Північної ліги, ультраправої партії Італії заявили, що "інститути ЄС є слабкими, тендітними та беззахисними і дозволяють ці масові вбивства."

Як повідомляв Укрінформ, за офіційними даними, внаслідок серії вибухів у аеропорту і на станції "Маельбек" в Брюсселі загинули щонайменше 34 людини, ще близько 250 постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-