У Франції водій протаранив комісаріат поліції

У Франції водій протаранив комісаріат поліції

Фото, відео
Укрінформ
Водій алжирського походження на власному авто Renault Laguna навмисно протаранив комісаріат поліції західного французького містечка Фірміні (Firminy).

Він дістав поранення і був госпіталізований, чотири правоохоронці, що перебували у комісаріаті оговтуються від шоку, повідомляє місцева радіостанція France-bleu.

«Сьогодні вранці автомобіль марки Renault Laguna з наклейкою «учень», керований 30-річним водієм алжирського походження в’їхав до комісаріату поліції містечка Фірміні (департамент Луара, неподалік від Ліону). Сам водій дістав поранення і був госпіталізований. Четверо поліцейських, що перебували всередині комісаріату на момент аварії не постраждали. Вони дуже шоковані», - повідомляє радіостанція.

За словами директора департаменту громадської безпеки Ноеля Дереме, який побував на місці інциденту, водій навмисно спрямував авто на комісаріат. «На щастя, в результаті таких дій постраждав лише один водій, хоча саме у цей час комісаріат відвідує багато людей. Добре, що й у авто не було дітей», - зазначив він. Під час інциденту у комісаріаті перебувало чотири правоохоронці, двоє з яких стали свідками події, ще двоє прибігли на потужний гуркіт. Машина була серйозно пошкоджена, через ризик можливого вибуху увесь персонал комісаріату був негайно евакуйований, а на місце зіткнення викликали пожежників.

Згідно з даними ЗМІ, винуватець був доставлений до лікарні і нині перебуває під охороною. Залишаються незрозумілими мотиви водія, який виявився місцевим мешканцем. Правоохоронці висувають кілька версій. Зокрема, найбільш вірогідними називають невдоволення можливими штрафами або психічні розлади. Розпочато слідство.

Фото: Anaëlle Blanchar

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-