Спілкування із Росією не означає згоди із нею – канадський депутат

Спілкування із Росією не означає згоди із нею – канадський депутат

Укрінформ
Необхідно знайти спосіб найпереконливіше донести до Росії неприйнятність її дій. Російське втручання та вторгнення на територію України абсолютно неприйнятне.

Про це повідомила парламентський секретар міністра закордонних справ Канади Пем Голдсміт-Джонс.

«Залучення Росії до діалогу не означає згоди із нею. Ми говоритимемо чітко, однозначно та прямо. Ми недвозначно дали зрозуміти наше засудження незаконної анексії Росією Криму», - сказала Голдсміт-Джонс.

Вона пояснила, що Канада завжди виступає за спілкування, а не мовчання. «Канада завжди зацікавлена у конструктивному спілкуванні з іншими країнами. Спілкування означає не згоду, а спонукання країн до відповідальності», - наголосила парламентський секретар.

За її словами, необхідно знайти спосіб найпереконливіше донести до Росії неприйнятність її дій. «Російське втручання та вторгнення на територію України абсолютно неприйнятне. Питання лише у тому, як донести це найпереконливіше до Росії», - сказала Голдсміт-Джонс.

Вона підкреслила, що Канада рішуче підтримує Україну. «Ми завжди були, є і будемо надавати підтримку Україні та українцям. Для всіх нас це вище партійних інтересів», - підсумувала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-