Президента Єгипту ледь не

Президента Єгипту ледь не "продали" на eBay

Укрінформ
На інтернет-аукціоні eBay з'явився незвичайний лот – жартівники виставили на "продаж" єгипетського лідера Абдель Фаттаха ас-Сісі.

Скріншот «товару» опублікувала The Independent, пише Newsru.

Таким чином невідомі жартівники відреагували на заяви президента про те, що він готовий продати себе заради єгипетської економіки. "Якщо б було можливо продати мене, я б пішов на це", - заявив ас-Сісі, виступаючи на державному телебаченні з промовою про допомогу економіці країни. Зокрема, метою послання було прохання до громадян Єгипту вкладатися в державні фонди.

Однак користувачі Мережі зрозуміли слова президента буквально і «допомогли» розмістити його в якості лота на eBay. В описі товару зазначено: "злегка використаний фельдмаршал і доктор філософів з військовим минулим". Foreign Policy припускає, що остання фраза - шпилька на адресу ас-Сісі, який минулого року заявив, що є "Богом помазаним доктором, дає поради світовим лідерам, політикам і найбільшим філософам".

«Ціна» за президента Єгипту швидко сягнула 100 300 доларів, проте після того, як пропозиції внесли понад 100 користувачів, «привабливий» лот видалили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-