Естонія вже зайнялася бізнесменом, якого РФ назвала шпигуном

Естонія вже зайнялася бізнесменом, якого РФ назвала шпигуном

Укрінформ
Зовнішньополітичне відомство Естонії встановило контакт з адвокатом і близькими заарештованого естонського бізнесмена Райво Сузі, якого в Росії обвинувачують у шпигунстві.

Про це повідомили кореспондентові Укрінформу в прес-службі естонського міністерства закордонних справ.

«Ми поінформовані про затримання громадянина Естонії. Консул посольства Естонії в Москві вже зустрівся з громадянином. Ми підтримуємо зв'язок з близькими Райво Сузі й адвокатом», - сказали в прес-службі.

Бізнесмен з Естонії Райво Сузі, який займається ремонтом і продажем реактивних літаків, був затриманий у московському аеропорту "Шереметьєво" ще 11 лютого, нині йому пред'явлено обвинувачення в шпигунстві з епізоду 10-річної давності.

Близько тижня Сузі користувався послугами призначеного захисника. Його сім'я не знала, що з ним відбувається. На даний момент естонець перебуває в СІЗО Лефортово.

За даними ЗМІ, Сузі володіє рядом естонських компаній, що займаються складанням, ремонтом, обслуговуванням і продажем навчальних реактивних літаків. До кола його клієнтів входять мільйонери з авіаклубів Росії, Великої Британії, США і Західної Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-