Росія планує віддати

Росія планує віддати "Л/ДНР" соратникам Януковича - ГУР

Укрінформ
Російська влада розглядає можливість заміни дискредитованих ватажків так званих "ДНР" та "ЛНР" на колишніх представників української влади, які переховуються у Росії.

Про це заявив у п'ятницю під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

"Російська влада розглядає можливість заміни існуючих лідерів так званих ДНР та ЛНР, які практично втратили свій авторитет серед місцевого населення, на колишніх представників української влади, які переховуються в Росії", - додав він.

Представник ГУР також повідомив, що у процесі підготовки до майбутніх "місцевих виборів", які анонсовані на 24 квітня, керівництво бойовиків посилює свій вплив за рахунок призначення довірених осіб на місцях. Це пов'язано з тим, що населення без жодного інтересу спостерігає за політичними процесами у регіоні. Так, наприклад, очільником Горлівки став Станіслав Кім, який раніше очолював військово-патріотичний клуб “Школа победы” у Дніпропетровську. Одночасно використовується адмінресурс для збільшення явки виборців. Працівників бюджетної сфери під загрозою звільнення примушують вступати до громадських рухів Плотницького та Захарченка. При цьому членам наведених рухів забороняється відвідувати підконтрольні Україні території, зазначив Скібіцький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-