Кемерон: Я битимуся за Британію

Кемерон: Я битимуся за Британію

Укрінформ
Прем’єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон наголошує, що Лондон не піде на компроміси щодо умов перебування у складі ЄС.

Про це він заявив перед початком засідання Європейської ради, яке відбудеться 18-19 лютого, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

"Я битимуся за Британію. Якщо ми матимемо добрі домовленості – я їх прийму. Але я не погоджуся на домовленості, які не виконають того, чого ми потребуємо", - наголосив британський прем’єр.

Він висловив переконання, що за умови доброї волі та важкої праці можна досягти кращого результату для Великої Британії.

Нагадаємо, у 2016 році у Великій Британії пройде референдум щодо того, чи залишиться країна у складі Європейського Союзу. Це є політичним зобов’язанням лідера правлячої Консервативної партії Девіда Кемерона, що відображає прагнення значної кількості британців.

Британія має занепокоєння та висуває свої умови перебування у складі ЄС за чотирма блоками проблем: економічне урядування; конкурентність; суверенітет національного уряду; соціальний захист трудових мігрантів та вільне пересування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-