Обама не бачить шансів для Трампа стати президентом

Обама не бачить шансів для Трампа стати президентом

Укрінформ
Чинний глава Білого дому Барак Обама вважає, що лідер президентської кампанії від республіканців Дональд Трамп не стане переможцем на виборах у 2016 році.

Про це він заявив у вівторок під час прес-конференції в штаті Каліфорнія, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я продовжую вважати, що містер Трамп не буде президентом",- наголосив Обама, коментуючи шанси ексцентричного 69-річного мільярдера отримати перемогу на нинішніх виборах.

"Я твердо вірю в американський народ. Я думаю, вони розуміють, що бути президентом – це серйозна робота. Це не вести ток-шоу або реаліті-шоу. Це не рекламна кампанія і не маркетинг. Це важко", - зауважив нинішній глава Білого дому.

Водночас, Обама піддав критиці всіх кандидатів від республіканців на вищий пост в США, а також риторику, яку вони ведуть під час нинішньої кампанії.

"Я думаю, що іноземні спостерігачі стурбовані певною риторикою, що мала місце під час цих республіканських праймеріз та республіканських дебатів", - підкреслив Обама.

Нагадаэмо: раніше у Білому Домі заявляли, що кандидат від республіканців Дональд Трамп не може претендувати на пост президента США після того, як закликав заборонити в'їзд в країну всім мусульманам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-