Медведєв каже, що Росія вже згодна надати всі дані щодо МН-17

Медведєв каже, що Росія вже згодна надати всі дані щодо МН-17

Укрінформ
Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв у Мюнхені заявив, що Росія готова надати «будь-яку інформацію» щодо МН-17.

Про це повідомляє РИА «Новости».

«На жаль, в світі це не перший такий випадок. Ніколи ні кримінальний суд, ні інші подібні інстанції цим не займалися. Це проблема іншого порядку. І про це ми маємо домовитися, а Росія готова в цьому сенсі надати будь-яку інформацію, яка потрібна для проведення якісного розслідування», - сказав Медведєв.

Він також заявив, що, нібито, «в об'єктивному розслідуванні РФ зацікавлена не менше, ніж ті країни, громадяни яких загинули в цій катастрофі».

Нагадаємо, раніше планувалося, що остаточні результати кримінального розслідування щодо збитого рейса МН-17 будуть опубліковані в лютому цього року. А міністр закордонних справ Нідерландів Берт Кундерс на засіданні комітету у закордонних справах Європарламенту в січні заявив, що найближчими місяцями буде визначено кращий механізм кримінального переслідування і висунення обвинувачення у справі МН-17.

"Боїнг" рейса МН-17 був збитий на сході України в липні 2014 року. Голландський Радбез встановив, що літак був збитий боєголовкою 9N314M, запущеною з системи "Бук". Голова Ради з питань безпеки Нідерландів Тібе Йоустра в інтерв'ю голландським ЗМІ заявив, що ракета, якою збили літак, була випущена з території, контрольованої бойовиками.

Розслідування, яке має встановити винуватців, триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-