Коаліція розбомбила склади зі зброєю та військовий завод ІДІЛ

Коаліція розбомбила склади зі зброєю та військовий завод ІДІЛ

Укрінформ
Міжнародна коаліція на чолі зі США впродовж минулої доби нанесла 30 авіаударів по позиціях бойовиків "Ісламської держави" в Сирії та Іраку, знищивши, у тому числі, командно-контрольні пункти, ракетно-пускові установки, склади зі зброєю та завод з виготовлення бомб.

Про це йдеться в щоденному зведенні, поширеному в п'ятницю Пентагоном, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Штурмова, винищувальна авіація, а також дистанційно пілотовані літальні апарати провели дев'ять ударів (по ІД – ред.) на території Сирії", - поінформували в оборонному відомстві США.

Так, в районі міста Ракка завдано авіаудар по місцю зосередження бойовиків. Біля населеного пункту Хоул уражений тактичний підрозділ та знищено дві бойових позиції терористів. Поблизу населеного пункту Айн-Іса зазнав ураження підрозділ ІД та ліквідовано їхній транспортний засіб.

Найбільше ударів по бойовиках на сирійській території проведено в околицях Манбіджа, де знищено чотири окремих тактичних одиниці ісламістів, дві бойових позиції та зруйновано будівлю з терористами. Ще два удари були нанесені в районі міста Мара, де противник зазнав втрати живої сили й техніки, а також був знищений командно-контрольний пункт осередка "Ісламської держави".

В Іраку Коаліція провела 21 удар в районах населених пунктів Фаллуджа, Ель-Хабанія, Кісік, Мосул, Кайяр, Рамаді, Синджар, Султан Абдалла, Тікріт. Як повідомили в Пентагоні, під час цих операцій були знищені та уражені підрозділи тактичної ланки, вогневі позиції, в тому числі ракетно-пускові установки, райони зосередження терористів, автотранспортні засоби, катер бойовиків, завод з виготовлення вибухових пристроїв, шість складів зі зброєю, командно-контрольний пункт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-