Протестувальники у Кишиневі відхилили запрошення прем'єра до діалогу

Протестувальники у Кишиневі відхилили запрошення прем'єра до діалогу

Укрінформ
Прем'єр-міністр Молдови Павло Філіпп особисто телефонував організаторам протестного руху у Кишиневі, щоб запросити їх на зустріч, проте ті не відповіли на дзвінки глави уряду.

Про це прем'єр розповів за підсумками першого за останні півроку засідання урядової Комісії з євроінтеграції, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

За словами Філіппа, він - прихильник особистого спілкування, а не діалогу через ЗМІ, тому й хотів запросити маніфестантів для обговорення їхніх вимог.

Раніше організатори протестного руху - голова Партії соціалістів Ігор Додон, лідер "Нашої партії" Ренато Усатий і керівник Громадянської платформи "Гідність і правда" Андрій Нестасе відмовилися і від зустрічі з головою парламенту Андріаном Канду.

Як вже повідомляло агентство, у Кишиневі проходять безстрокові акції протесту перед будинком уряду і парламенту Молдови: протестуючі вимагають відставки уряду, розпуску  парламенту і проведення дострокових парламентських виборів.

Одну з вимог маніфестантів влада Молдови вже задовольнила, погодившись провести референдум щодо повернення до процедури всенародного обрання президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-