Молдавські соціалісти наполягають на розпуску парламенту

Молдавські соціалісти наполягають на розпуску парламенту

Укрінформ
Лідер Партії соціалістів Молдови Ігор Додон заявив, що протести в Кишиневі продовжаться, наполягаючи на розпуску парламенту і проведенні дострокових парламентських виборів.

Так на своїй сторінці в Facebook він прокоментував рішення парламентської коаліції про організацію референдуму щодо повернення до процедури всенародного обрання президента, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

"Рішення про проведення конституційного референдуму - це лише перша поступка влади. Наші мирні протести триватимуть до прийняття рішення про розпуск парламенту та оголошення дострокових виборів", - написав Додон.

Раніше спікер парламенту Молдови Андріан Канду заявив, що найближчим часом буде подана законодавча ініціатива про проведення конституційного референдуму щодо зміни процедури обрання президента і повернення до всенародних виборів президента держави прямим і відкритим голосуванням.

Канду наголосив також, що немає жодних юридичних передумов для розпуску парламенту і відставки уряду під керівництвом Павла Філіппа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-