МВС Молдови попереджає про можливі провокації

МВС Молдови попереджає про можливі провокації

Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ Молдови має інформацію про те, що серед маніфестантів запланованих на 24 січня Великих Національних зборів можуть бути провокатори, які спробують дестабілізувати ситуацію і спровокувати до насильницьких дій.

Про це під час брифінгу в Кишиневі повідомив міністр внутрішніх справ Молдови Александру Жиздан, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ.

«Ми звертаємося до учасників Великих Національних зборів з проханням бути пильними і не піддаватися на будь-які провокації. На сьогодні ми маємо інформацію, яка ще обробляється, що провокатори готуються до завтрашнього заходу, і вони спробують дестабілізувати ситуацію», - зазначив міністр.

Глава МВС звернувся також до організаторів Великих Національних зборів із закликом протестувати мирно і суворо дотримуватися законодавства про мирні ходи і мітинги.

Нагадаємо, що кілька днів поспіль у Кишиневі не припиняються антиурядові акції протесту, учасники яких вимагають скасувати підсумки голосування за затвердження нового молдавського уряду і оголосити дострокові парламентські вибори.

24 січня, на центральній площі молдавської столиці заплановано Великі Національні збори, організовані Громадянською платформою «Гідність і правда», Партією соціалістів і проросійською «Нашою партією».

За попередніми даними, очікується, що в заході візьмуть участь декілька десятків тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-