Ді Капріо отримав нагороду Давоського форуму

Ді Капріо отримав нагороду Давоського форуму

Укрінформ
Голівудський актор Леонардо Ді Капріо отримав премію «Сrystal Award» від організаторів економічного форуму у Давосі за внесок у захист довкілля.

В першу чергу вклад фонду «Leonardo DiCaprio Foundation», створеного в 1998 році, оцінено в захисті морської фауни або видів тварин, яким загрожує вимирання, повідомляє кореспонент Укрінформу.

«Чисте повітря та чиста вода, а також придатний для життя клімат - невід'ємні права людини», - наголосив актор, отримуючи нагороду.

Він також відмітив, що нині питання зосереджене не лише на «політичних аспектах» боротьби з глобальним потеплінням, але й про загрозу «нашого виживання».

«Минулого місяця в Парижі світові лідери досягли історичної угоди, яка встановлює певні рамки для шкідливих викидів у атмосферу. Це – важливий перший крок, але попереду важкий шлях боротьби за наше майбутнє та виживання планети. Паризька угода – це заклик діяти, але тепер справа за нами: змінювати світ із винахідливістю та відданістю”, – сказав він.

За час існування фонду, актор виділив понад 30 мільйонів доларів на розвиток 70 інноваційних проектів у сфері захисту довкілля у 40 країнах світу.

Як відомо, вчора ввечері в Давосі розпочався щорічний Всесвітній економічний форум. Президент України Петро Порошенко братиме участь у ньому з 20 по 22 січня. У п‘ятницю в межах форуму відбудеться «Український сніданок».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-