З-під снігу дістали тіла п'ятьох французьких вояків

З-під снігу дістали тіла п'ятьох французьких вояків

Відео
Укрінформ
Рятувальники нарешті розкопали п'ятьох загиблих солдатів 3-го інженерного гірського полку ЗС Франції, яких напередодні разом з іншими 9-ма військовослужбовцями під час тренувань в Альпах накрила лавина.

Дев'ять вояків, яким пощастило врятуватися, перебувають у госпіталі Воклюзу (департамент Савойя) з травмами різного ступеня, повідомляє Francetvinfo.

«Тіла п'яти солдатів, які загинули під час сходження лавини у понеділок знайдені. Їхні колеги, що залишилися живими, були евакуйовані у Воклюз, у шпиталь, поряд з яким розташований їхній 3-й гірський інженерний полк», - повідомляє ЗМІ.

Трагедія сталася у другій половині дня напередодні, коли близько п'ятдесяти військовослужбовців брали участь у навчаннях і потрапили під лавину. Чотирнадцять опинилися в її епіцентрі. Для порятунку одразу були мобілізовані аварійні бригади рятувальників, кілька вертольотів, кінологів та спеціальне обладнання. Проте врятувати п'ятьох не вдалося. Військова прокуратура відкрила справу у зв'язку з загибеллю військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-