Держдеп засудив напади палестинців на ізраїльських жінок

Держдеп засудив напади палестинців на ізраїльських жінок

Укрінформ
Офіційний Вашингтон засудив напади палестинців на ізраїльських жінок в районі Західного берега річки Йордан, назвавши їх терористичними та закликавши сторони конфлікту до "позитивних кроків".

Про це йдеться в заяві речника Державного департаменту США Джона Кірбі, поширеної відомством у понеділок, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми рішуче засуджуємо терористичні напади проти ізраїльських цивільних осіб, які сталися впродовж останніх двох днів",- наголошується в документі.

Як уточнили в зовнішньополітичному відомстві США, йдеться про напади палестинців на цивільних ізраїльських жінок, одна з яких була вагітною, інша – багатодітна мати. Остання померла від ножових поранень.

"Ми були приголомшені й глибоко засмучені смертю Дафни Меїр, мати шістьох дітей, на яку було скоєно напад у неділю в її ж власному будинку", - зауважили в держдепі.

У цьому зв'язку в Вашингтоні закликали до "позитивних кроків, щоб відновити спокій, знизити напруженість та призвести до негайного припинення насильства".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-