На місці вбивства Немцова знову знесли народний меморіал

На місці вбивства Немцова знову знесли народний меморіал

Укрінформ
У Москві знову убрали  на Великому Москворецькому мосту на місці вбивства Бориса Нємцова.

Про це повідомляє в ЖЖ активіст опозиції, муніципальний депутат від "Яблоко" Максим Кац.

«Сьогодні вночі на Великому Москворецькому мосту була проведена спецоперація: поліція затримала двох волонтерів, які чергували на місці вбивства Бориса Нємцова за чиємсь помилковим сигналом і доправила в ВВС Китай-Город. Через дуже короткий час їх відпустили, але поки їх не було, «Гормост» забрав з моста всі квіти, свічки, прапори, портрети і все що там було. Меморіал потрібно відновити», - пише Кац.

Московський опозиційний політик закликає приносити квіти тих, хто живе в Москві. Але ті, хто живуть в інших місцях, можуть замовити квіти і сплатити їх через спеціальний сайт: http://nemtsov.rosesclub.ru.

«Відповідь на традиційне запитання: ні, я не перестану про це писати і мені не набридне. Рік, два, п'ять, десять - неважливо. Поки є люди, які вважають правильним приносити і відправляти на місце вбивства Бориса Нємцова квіти, - вони там будуть. Відновлюватимемо стільки раз, скільки потрібно», - резюмує активіст.

У роковини вбивства Бориса Немцова, 27 лютого, «Партія народної свободи» (ПАРНАС) і Демократична коаліція мають намір провести марш пам'яті в центрі Москви. Таку ж заявку планує подати в мерію і Комітет протестних дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-