Викраденого викладача чеченського університету знайшли мертвим

Викраденого викладача чеченського університету знайшли мертвим

Укрінформ
У Чечні знайшли мертвим зниклого в грудні викладача економіки Грозненського нафтового технічного університету Хазира Єжиева.

У неділю тіло чоловіка впізнали родичі. За їх словами, у поліції заявили, що Єжиєва виявили в ніч на 31 грудня в лісі. Офіційна причина смерті – «падіння з обриву».

Хазир Єжиєв зник 19 грудня. У месенджері WhatsApp студенти Грозненського університету повідомляли, що, за словами дружини Єжиєва, її чоловіка затримали співробітники правоохоронних органів – без пояснення причини. У МВС Чечні це спростували.

Наприкінці грудня директор інформагентства «Об'єктив» Хеда Саратова написала у Фейсбуці, що до неї звернулася дружина 37-річного викладача. Жінка розповіла, що невідомі забрали Єжиєва, але вона не стала писати заяву, оскільки сподівалася, що чоловік невдовзі повернеться. 28 грудня родичі Єжиєва повідомили, що неназваний співробітник правоохоронних органів розповів про втечу викладача від поліцейських. Після цього родичі вирішили, що він міг бути убитий.

За даними сайту «Кавказький вузол», викладача нафтового університету викрали силовики. Інформацію про це поширювали жителі Чечні, в тому числі студенти Єжиєва.

Хизир Єжиєв викладав у нафтовому університеті 12 років. У нього залишилися четверо дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-