Європарламент закликав Україну прийняти закони для скасування віз з ЄС

Європарламент закликав Україну прийняти закони для скасування віз з ЄС

Укрінформ
У Європарламенті закликають Україну прийняти пакет законів, необхідних для виконання Плану дій з візової лібералізації з Євросоюзом.

Про це заявив голова Делегації Європарламенту до Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС за результатами візиту до Києва 4-5 листопада, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ми закликаємо наших партнерів прийняти увесь пакет законодавства, необхідний для імплементації плану дій з візової лібералізації, який матиме реальний ефект для українців», - сказав європарламентарій.

Він наголосив, що сильна проєвропейська парламентська коаліція повинна показати бажання і відданість у забезпеченні стабільної більшості, що здатна провести дієві реформи заради громадян.

«Ми є свідками великого бажання продовжувати шлях реформ і модернізації країни», - також відзначив Пленкович.

Він запевнив, що Європарламент готовий надавати допомогу зусиллям Україні на її європейському шляху, які спрямовані на подолання складної економічної, фінансової і соціальної ситуації, а також повернення тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей і нелегально анексованого Криму Росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-