Клімкін готовий скільки завгодно часу проводити у ВР для ухвалення

Клімкін готовий скільки завгодно часу проводити у ВР для ухвалення "безвізового пакету"

Укрінформ
Глава МЗС України Павло Клімкін готовий проводити в Раді стільки завгодно часу для переконання депутатів у необхідності прийняття законів, необхідних для запровадження безвізового режиму між Україною і ЄС.

Про це він заявив в четвер у Варшаві, коментуючи голосування у Верховній Раді по “безвізовому пакету” документів, передає власний кореспондент Укріформу в РП.

“Частку законів вже ухвалили. У нас є час, його дуже небагато, і я дуже сподіваюся, що парламентарі це зроблять. Вважайте це закликом до всіх. Я готовий скільки завгодно часу проводити у парламенті, і мої колеги теж, щоб домовитися. Але ми маємо домовитися про те, що ці закони, по перше, будуть прийняті а потім працюватимуть”, - заявив Клімкін.

Він додав, що ці закони мають бути не лише прийняті, а й запрацювати, оскільки Єврокомісія направлятиме в Україну місії, які перевірятимуть як працюють закони і всі інституції, створені завдяки цим законам.

Клімкін нагадав, що 15 грудня має з’явитися звіт Єврокомісії щодо того, як Україна виконала домашнє завдання по безвізовому режиму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-