Англії та Уельсу загрожують повені

Укрінформ
Сильні зливи, що зачепили Англію та Уельс, загрожують повенями і виходом річок з берегів

Сильні зливи, що зачепили Англію та Уельс, загрожують повенями і виходом річок з берегів. Влада Уельсу вже рекомендувала у вівторок вранці жителям північної частини цього регіону покинути свої будинки.

Про це передає Бі-бі-сі.

"Близько 500 жителям на півночі Уельсу було рекомендовано покинути дома після того, як річка Елві вийшла з берегів", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим в містечку Санкт-Асаф вже організували центр екстреної допомоги постраждалим.

За останніми даними Агентства з охорони довкілля, з минулої середи у постраждалих регіонах виявилися затопленими приблизно 940 будинків. Наразі в Англії та Уельсі діють близько 200 попереджень про повені. Ще два попередження поширюються на шотландську область Шотландські кордони. Разом з цим, у вівторок вранці погодні умови, незважаючи на минулу тривалу зливу, покращали. Проте, ризик подальших повеней і пов'язаних з ними збоїв в роботі транспорту зберігається.

Повідомляється також, що у понеділок у постраждалих районах закрилися десятки транспортних магістралей класу "А", а також порушилася робота залізничного транспорту. Особливо постраждало залізничне сполучення на південному заході Англії, де за вихідні сотні будинків виявилися затопленими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-