Адвокат Сущенка про рішення суду: Це якась бюрократична гра

Адвокат Сущенка про рішення суду: Це якась бюрократична гра

Укрінформ
Адвокат незаконно затриманого в Росії українського журналіста Романа Сущенка вважає бюрократичною грою рішення Лефортовського райсуду подовжити перебування його підзахисного під вартою до 30 червня, а не до 30 липня.

Таку думку Марк Фейгін висловив кореспондентові Укрінформу.

"Не потрібно дуже оптимістично ставитися до того, що термін тримання Сущенка під вартою подовжили на два, а не три місяці. Думаю, це просто якась бюрократична гра і за цим немає якоїсь особливо обнадійливої основи", - сказав Фейгін.

Він також зазначив, що за приблизною оцінкою, слідство триватиме все літо і матеріали можуть бути передані до суду в серпні-вересні.

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ офіційно спростували цю заяву.

Сьогодні Лефортовський райсуд Москви подовжив термін перебування Сущенка під вартою до 30 червня. Адвокат Фейгін подав скаргу на це рішення в Мосгорсуд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-