Дружині Сущенка не дозволили передати в Лефортово малюнки сина

Дружині Сущенка не дозволили передати в Лефортово малюнки сина

Фото
Укрінформ
Дружина незаконно утримуваного в Росії журналіста Укрінформу Романа Сущенка Анжела отримала дозвіл на побачення з чоловіком, побувала у нього і повернулася до Києва.

Про це адвокат Марк Фейгін повідомив кореспонденту Укрінформу.

"Була в Лефортово на побаченні з Романом. Говорили через скло по телефонній трубці. Показала йому нові сімейні фото і малюнки сина. Віддала їх адміністрації. Малюнки Макса вона брати відмовилися, а фотографії прийняли. Є надія, що незабаром вони опиняться у чоловіка. Головне - Роман просив передавати привіт всім, хто про нього хвилюється ", - сказала Анжела Сущенко.

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, на порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув із приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуто звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву, в тому числі офіційно, заявивши, що вона не відповідає дійсності.

Лефортовський районний суд продовжив Сущенку термін перебування під вартою до 30 квітня. Міністерство закордонних справ України висловило рішучий протест у зв'язку з цим рішенням.

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-