В Ірпені за сприяння МОМ відновлять три багатоповерхівки

В Ірпені за сприяння МОМ відновлять три багатоповерхівки

Фото
Укрінформ
В Ірпені Київської області відновлять за сприяння Міжнародної організації з міграції три багатоповерхові житлові будинки, пошкоджені внаслідок російської агресії.

Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ. 

“В Ірпені за сприяння МОМ буде відновлено три багатоквартирні будинки”, — йдеться в повідомленні.

Один із цих будинків — 10-поверхівка на вулиці Северинівська, 162 на 40 квартир. Капітальний ремонт передбачає відновлення та підсилення зовнішніх стін, заміну та підсилення пошкодженої частини даху, облаштування покрівлі та технічного поверху.

Крім того, планується підсилення та заміна пошкоджених віконних і дверних прорізів. Додатково підрядник проведе утеплення будинку з фасадними роботами, опорядження внутрішніх приміщень загального користування.

Проєктом передбачені й електромонтажні роботи з заміни електроосвітлення сходів і тамбурів.

В ОВА зауважили, що проєкт капремонту потребує коригування, оскільки під час додаткового обстеження підрядник та представники МОМ виявили невідповідність наявних пошкоджень до запланованих проєктних робіт. Зокрема, дообстеження потребують покрівля та перекриття будівлі.

Читайте також: В Ірпені пройшла конференція щодо відновлення будинків і забезпечення житлом переселенців

На об’єкті вже розпочались підготовчі роботи.

Як повідомляв Укрінформ, в Ірпені Київської області за рахунок Фонду ліквідації наслідків збройної агресії триває відновлення двох багатоквартирних будинків на вулиці Гостомельське шосе. 

Фото: КОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-