Ще у двох зруйнованих багатоповерхівках Запоріжжя почали відновлювальні роботи

Ще у двох зруйнованих багатоповерхівках Запоріжжя почали відновлювальні роботи

Укрінформ
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України розпочало відновлювальні роботи в двох багатоповерхівках у Запоріжжі, які постраждали від влучання російських ракет.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Агентства, передає Укрінформ.

«Демонтаж пошкоджених конструкцій, закупівля будівельних матеріалів, тимчасове підключення до інженерних мереж - у Запоріжжі стартували роботи з відновлення чергових багатоповерхівок», - ідеться в повідомленні.

За інформацією відомства, відновлювальні роботи розпочалися за адресами вул. Кам’яногірська, 6 і вул. Запорізька, 2-А.

Так, у п’ятиповерховому будинку на Кам’яногірській будівельники проводять демонтаж, розбирають пошкоджені конструкції у квартирах 1-го під’їзду. Тут необхідно відновити та посилити несучі конструкції, зробити ремонт пошкоджених квартир, утеплити фасад та відремонтувати дах.

У дев’ятиповерхівці на вулиці Запорізька почалися підготовчі роботи до демонтажу конструкцій 1-го під’їзду. Тут необхідно розібрати пошкоджені конструкції, провести роботи з відновлення під’їзду, відремонтувати сходові майданчики, шахти ліфта, квартири, покрівлю. Також потрібно утеплити фасад та провести благоустрій прибудинкової території.

Також у місті тривають роботи з відновлення житлових будинків по вул. Незалежної України, 67, вул. Незалежної України, 80/Якова Новицького, 3, вул. Миру, 14 та вул. Запорізька, 2-Б.

Читайте також: Пошкоджений ворожою ракетою корпус львівського ліцею доведеться відбудувати з нуля

Загалом у Запоріжжі Агентство відновлення працює на шести об'єктах. У всіх багатоквартирних будинках виконується капітальний ремонт.

Фінансування об'єктів здійснюється коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Як повідомлялося, Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктуру уклало 66 договорів на 3,05 млрд грн на відбудову зруйнованих обʼєктів.

Фото: Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-