У місті Сміла на Черкащині відремонтують водоканал за підтримки ПРООН

У місті Сміла на Черкащині відремонтують водоканал за підтримки ПРООН

Укрінформ
Міський голова Сміли, що на Черкащині, Сергій Ананко підписав угоду з ПРООН, у межах якої буде реалізований проєкт ремонту міського водоканалу.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«В рамках конкурсу місцевих ініціатив «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)», що реалізується ПРООН, ми захистили масштабний проєкт. Як представник нашої громади підписав угоду з посадовими особами Програми розвитку Організацій Об'єднаних Націй. Цим документом передбачено проведення реконструкції мереж водопостачання на одній із найпроблемніших ділянок міста, придбання генератора для безперебійного водопостачання, ремонт приміщення водонасосної станції та улаштування прилеглої території», – зазначив Ананко.

За його словами, це дасть змогу значно покращити подачу питної води на декілька найбільших мікрорайонів Сміли.

Читайте також: На Полтавщині виплатять понад ₴4,2 мільйона на відбудову пошкодженого житла

Загальна сума залучених коштів на проєкт становитиме понад 14 млн грн. Передбачене співфінансування із бюджету Смілянської територіальної громади - близько 20% від загальної вартості проєкту.

Масштабний проєкт реконструкції мереж водопостачання має бути завершений до вересня 2024 року.

Як повідомляв Укрінформ, Програма розвитку ООН уже залучила на відбудову України 360 млн дол. грантів і близько 840 млн дол. кредитів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-