Будівельники з Дніпропетровщини відновили понад 100 приватних будинків на Херсонщині

Будівельники з Дніпропетровщини відновили понад 100 приватних будинків на Херсонщині

Фото
Укрінформ
У рамках проєкту «Пліч-о-пліч» будівельники з Дніпропетровської області відновили понад 100 приватних будинків у трьох населених пунктах Херсонщини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА.

«У рамках проєкту «Пліч-о-пліч», ініційованого Президентом Володимиром Зеленським, будівельники з Дніпропетровської області відновили понад 100 приватних будинків у трьох населених пунктах», - ідеться у повідомленні.

Щодня бригади будівельників проводять демонтаж зруйнованих дахів та відновлюють покрівлі й фасади, міняють вікна та двері, зараз в роботі майже чотири десятки осель.

Як зазначається, Дніпропетровщина допомагає відбудовувати Ольгине, Бобровий Кут та Старосілля. Села пережили російську окупацію. Постійне перебування на лінії вогню призвело до значних руйнувань.

Як повідомляв Укрінформ, 829 родин з 26 населених пунктів області, постраждалих від російської агресії, уже отримали оновлене житло, це стало можливим завдяки будівельникам з 15 регіонів країни, які прийшли на допомогу регіону у рамках президентського проєкту «Пліч-о-пліч».

Читайте також: Агентство відновлення заощадило ₴215 мільйонів на тендерах із відбудови

У межах програми «Пліч-о-пліч» інші регіони країни відновлять на Херсонщині щонайменше 102 села та селища. Ця цифра не остаточна, надалі до проєкту включать і громади, що зараз перебувають на лінії вогню, а також тимчасово окуповане лівобережжя.

Раніше планувалося, що в межах проєкту «Пліч-о-пліч» 15 регіонів України відбудують 26 населених пунктів Херсонщини.

Фото: Херсонська обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-