«Пліч-о-пліч»: будівельники з Полтавщини відновлюють пошкоджені росіянами оселі на Херсонщині

«Пліч-о-пліч»: будівельники з Полтавщини відновлюють пошкоджені росіянами оселі на Херсонщині

Укрінформ
Будівельники з Полтавщини в рамках проєкту «Пліч-о-пліч» відновлюють пошкоджені росіянами оселі на Херсонщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Телеграмі Херсонська ОВА.

“Це житель Правдиного Владислав Бойко. Його оселю, як і тисячі інших на Херсонщині, нещадно розбила російська армія. З даху всієї хати залишилося може десяток шиферу, так само й кухня. Вщент згорів і сарай. Такі наслідки російської окупації для пана Владислава. У рамках реалізації президентської ініціативи «Пліч-о-пліч»  на допомогу чоловікові прийшли будівельники з Полтавщини”, - зазначається у повідомленні. 

Як уточнили в ОВА, бригади майже з нуля відновили дах житлового будинку. Замінили вікна і двері. Зараз оселю практично не впізнати. 

“Загалом тільки в Правдиному фахівці відновили 36 домогосподарств. Вдячні Полтавщині за допомогу незламним жителям Херсонщини”, - наголосили в ОВА.

Читайте також: На Миколаївщині відновили дитячу лікарню, пошкоджену росіянами

Як повідомлялося, спроможні українські громади беруть під патронат міста на Херсонщині й відбудують 26 населених пунктів на правому березі за програмою «Пліч-о-пліч». Це проєкт відновлення на рівні громада - громаді або регіон - регіону. Основний стейкхолдер відбудови в Україні - Міністерство відновлення та профільне Агентство відновлення.

«Пліч-о-пліч» – підпроєкт ініціативи We Build Ukraine, яку презентувало Міністерство відновлення на Лондонській конференції. Мета We Build Ukraine – об’єднати всіх міжнародних партнерів, які долучені або планують доєднатися до відновлення України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-