На ділянці магістрального водогону завершили будівництво другої підстанції

На ділянці магістрального водогону завершили будівництво другої підстанції

Укрінформ
Агентство відновлення завершило будівництво другої підстанції на ділянці магістрального водогону Інгулець – Південне водосховище.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури, передає Укрінформ.

«На ділянці Інгулець – Південне водосховище завершили будівництво другої підстанції. На першій підстанції роботи виконані на 90%, залишилось облаштувати огородження та налаштувати електрообладнання», - йдеться в повідомленні.

Згідно із оприлюдненою інформацією, станом на 6 жовтня на ділянці Інгулець – Південне водосховище (Кривий Ріг) вже влаштовано 87% трубопроводу. Наразі виконують земляні роботи, очищують русло існуючого каналу, облаштовують обвідний канал, монтують труби.

На ділянці Марганець – Нікополь – Покров прокладено 80% трубопроводу і майже завершено влаштування траншеї (готовність становить 95%).

Читайте також: У Нікополі та Марганці відновлять водопостачання до кінця жовтня

Роботи на ділянці Запоріжжя – Томаківка – Марганець виконані на 39%. Тут іще тривають земляні та геодезичні роботи, винос траси в натуру, влаштування траншеї тощо.

Загалом у роботах по влаштуванню магістрального водогону задіяно понад 730 працівників та більш як 330 одиниць техніки.

Як повідомлялося, Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України будує водогін до населених пунктів, які постраждали внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС. Він має забезпечити централізованим водопостачанням та якісною питною водою жителів Кривого Рогу, Мар’янського, Марганця, Нікополя, Покрова, Томаківки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-