Відбудова Київщини: United24 і компанія ЛУН створили інтерактивну мапу

Відбудова Київщини: United24 і компанія ЛУН створили інтерактивну мапу

Укрінформ
Фандрейзингова платформа United24 і компанія ЛУН створили інтерактивну мапу, на якій можна слідкувати за відбудовою зруйнованих у Київській області 18 будинків.

Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації України в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Люди з усього світу зможуть спостерігати за відбудовою 18 будинків на Київщині. Тисячі українців залишилися без домівок у результаті війни. United24 та ІТ-компанія ЛУН запустили спільний проєкт, щоб пришвидшити відновлення частини з них", - йдеться в повідомленні.

Наразі на платформі для проєкту «Відбудова України» триває збір коштів для відновлення зруйнованих 18 багатоквартирних будинків у містах Київської області.

Організатори наголошують, що залишилося зібрати ще 28 млн грн на 5 будинків і новий спільний проєкт покликаний пришвидшити збір благодійних внесків.

"На сайті United24 доступна інтерактивна карта з фото та 3D-візуалізацією будинків. Кожен може зайти на сайт, вибрати будь-який з 18 будинків, дізнатися історії його мешканців, переглянути пошкодження та задонатити на відбудову", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Благодійники у Нью-Йорку зібрали $635 тисяч на відбудову школи у Мар’янівці на Київщині

Як повідомлялося, офіційна фандрейзингова платформа United24 створена з ініціативи Президента Володимира Зеленського, щоби об'єднати для допомоги Україні лідерів думок з усього світу. Серед амбасадорів United24 актори та режисери, спортсмени та художники, науковці та письменники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-