У Бучанському районі Київщини вже відновили понад 7 тисяч об’єктів

У Бучанському районі Київщини вже відновили понад 7 тисяч об’єктів

Укрінформ
У Бучанському районі Київської області вже відновили понад 7 тис. об’єктів.

Як передає Укрінформ, про це Київська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

«Відновлювальні роботи розпочалися одразу після деокупації. Уже відновлено зі збереженням життєдіяльності 7 266 об’єктів, серед яких 6 352 - житловий фонд», - ідеться в повідомленні.

Загалом, за даними ОВА, у Бучанському районі було пошкоджено повністю та частково понад 18 тис. об’єктів. Із них понад 16 тис. - житло.

«Одним із них є багатоквартирний будинок у м. Буча на вул. Водопровідна, 62. Внаслідок ворожих обстрілів були значно пошкоджені тримальні конструкції, міжповерхові перекриття та ліфтова шахта, вибиті вікна, сталося займання на верхніх поверхах», - сказано в повідомленні.

Зазначається, що за кошти міського бюджету провели капітальний ремонт. Замінили панелі та фасад, утеплили стіни, замінили ліфтову шахту разом із ліфтом та підсилювальними конструкціями. Відремонтували пошкоджені квартири, вставили нові вікна та двері, а також відновили покрівлю. Зробили ремонт у загальних коридорах та на сходовому майданчику.

Читайте також: У Бучанському районі побудували нову амбулаторію сімейної медицини

Відновлювальні роботи вже завершені.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області в рамках проєкту UNITED24 відновлять 18 багатоквартирних будинків, на 16 об’єктах уже тривають роботи. До повномасштабного вторгнення тут проживали понад 4,5 тис. людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-