З Фонду ліквідації пропонують виділити ₴5,15 мільярда на відновлення майже 140 об'єктів

З Фонду ліквідації пропонують виділити ₴5,15 мільярда на відновлення майже 140 об'єктів

Укрінформ
Міжвідомча робоча група рекомендувала виділити з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф 5,15 млрд грн на реалізацію 139 проєктів.

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури за підсумками другого засідання Міжвідомчої робочої групи, передає Укрінформ.

«Міжвідомча робоча група рекомендувала виділити з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф (Фонд ліквідації) близько 5,15 млрд гривень на реалізацію 139 регіональних проєктів та 186,3 млн гривень - на закупівлю спецтехніки», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: За програмою єВідновлення уже виплатили майже 150 мільйонів гривень

Для відновлення розглядаються, зокрема, 62 багатоповерхові житлові будинки, 17 об’єктів водопостачання та водовідведення, 7 об’єктів теплопостачання, 29 споруд цивільного захисту, 6 об’єктів для забезпечення житлом ВПО та осіб, які його втратили внаслідок збройної агресії.

Крім того, пропонується виділити кошти для закупівлі спецтехніки (екскаватори-навантажувачі, сміттєвози, автовежі, самоскиди та автокрани) в рамках 49 проєктів Донецької, Сумської та Херсонської та Чернівецької областей.

За результатами обговорення пропозицій члени Міжвідомчої робочої групи також запропонували виділити кошти на окремі пріоритетні для регіонів проєкти, у разі доопрацювання заявниками зауважень.

Як повідомлялося, за результатами першого засідання Міжвідомчої робочої групи уряд затвердив виділення 6,6 млрд грн на реалізацію 157 пріоритетних проєктів.

Фото: НБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-