Фонд «Подільська громада» передасть 19 містам обладнання для відновлення водопостачання

Фонд «Подільська громада» передасть 19 містам обладнання для відновлення водопостачання

Фото
Укрінформ
Фонд громади «Подільська громада» передасть 19 містам данське водопостачальне обладнання для відновлення критичної інфраструктури.

Про це йдеться у повідомленні Фонду громади «Подільська громада», яке має у своєму розпорядженні Укрінформ.

«Для того, щоб підсилити матеріально-технічну базу українських водопостачальних організацій, компанія «Grundfos» (Данія) передала Фонду громади «Подільська громада» солідну партію устаткування для якнайшвидшого відновлення критичної інфраструктури з водопостачання і водовідведення. Фонд розподіляє і відвантажує обладнання відповідно до попередньо сформованих запитів. За результатами реалізації угоди, устаткування для водопостачання і водовідведення буде передано 24 комунальним підприємствам у 19 міст України», - повідомили у фонді.

Читайте також: Данія почала навчання українських пілотів на F-16

Зазначається, що йдеться про 671 насос та комплектуючі вартістю понад 500 тисяч євро, які громади отримають на безоплатній основі.

Це новий проєкт, який реалізується в рамках угоди між Фондом громади «Подільська громада» та представництвом компанії Grundfos в Україні - ТОВ «ГРУНДФОС УКРАЇНА». На запит водопостачальних організацій фонд вже відвантажив устаткування в перші три міста - Нікополь, Херсон та Вінницю.

Читайте також: Єрмак зустрівся з прем’єром Данії - говорили про формулу миру і відбудову

Як відомо, торік фонд відповідав за доставку обладнання для водоканалів у рамках угоди між Мінрегіон та Grundfos щодо закупівлі устаткування для безоплатної передачі постраждалим від війни регіонам. Тоді вдалося підсилити комунальні підприємства, які забезпечують водопостачання у таких містах, як Ірпінь, Суми, Харків, Миколаїв, Житомир, Коростень, Малин, Немішаєве, Краматорськ, Бердичів тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-