На Київщині за сприяння United 24 почали відновлювати пошкоджені багатоповерхівки

На Київщині за сприяння United 24 почали відновлювати пошкоджені багатоповерхівки

Фото
Укрінформ
У Дмитрівській та Гостомельській громадах розпочинаються роботи з відновлення пошкоджених багатоповерхових будинків за сприяння United 24.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

18 травня у селі Мила Дмитрівської територіальної громади пройшов захід з нагоди старту робіт із відновлення пошкоджених багатоповерхових будинків. Відновлювальні роботи за сприяння платформи United 24 розпочинаються у трьох населених пунктах Київщини: смт Гостомель; селах Бузова та Мила Дмитрівської громади.

На Київщині розпочались роботи з відновлення пошкоджених багатоповерхових будинків за сприяння United 24 / Фото: Кирило Чуботін, Укрінформ

Всього за цією програмою на Київщині планується відновити 18 пошкоджених об'єктів: 7 - у місті Ірпені, 4 - в смт Бородянка, 3 - в смт Гостомель, 3 - у селі Бузова та 1 - у селі Мила.

Роботи мають закінчитись до початку опалювального сезону.

У заході взяли участь голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, представники Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Програми розвитку ООН, місцевої влади та підрядної організації.

“Ми сьогодні запустили програму United 24 по Київській області. Київська обласна військова адміністрація як виконавчий і контролюючий орган над процесами відновлення виконує завдання Президента України”, - зазначив Кравченко.

За всіма об'єктами технічний нагляд здійснює ПР ООН та Київська обласна військова адміністрація.

Крім того, на кожному об'єкті будуть встановлені камери, які онлайн транслюватимуть процес відновлення.

“United 24 - це фонд, який може перерахувати кошти на будь-які організації, будь-які потреби всієї країни. Кошти, які наразі закладені на відновлення цих 18 будинків - це донати, які перераховували люди. Перед нами велика відповідальність, бо це особисті кошти мешканців світу, кошти великого та середнього бізнесу тощо. Все це кошти тих, хто має бажання допомогти Україні відновитися”, - пояснила заступниця міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Наталія Козловська.

Читайте також: Відбудова України може завершитися до літа 2026 року – Волкер

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський ініціював створення глобального проєкту United24, який прагне об'єднати людей з усього світу в їхньому бажанні допомогти нашій державі.

United24 – однойменна платформа для збору коштів на підтримку України. Головна мета – збільшити обсяги пожертв на користь нашої держави, забезпечити ефективність та прозорість їх розподілу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-