На Миколаївщині розробили проєкт будинку на 1700 квартир для переселенців

На Миколаївщині розробили проєкт будинку на 1700 квартир для переселенців

Укрінформ
На Миколаївщині розробили проєкт 26-секційної будівлі, розрахованої на понад 1700 квартир для внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Про це сказав заступник голови Миколаївської ОВА Олександр Трайтлі під час конференції Офісу омбудсмена стосовно роботи з ВПО, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми поставили перед собою амбітну ціль – створили проєкт на будівництво у місті Первомайську 26-секційної будівлі на понад 1700 квартир для ВПО. Запрошую всіх донорів, міжнародні установи приєднатися і допомогти нам реалізувати цей проєкт», - сказав Трайтлі.

Він також зазначив, що проблема забезпечення житлом зараз дуже актуальна. Багато мешканців області втратили власні помешкання через обстріли, які тривали майже рік. Тому сьогодні частина людей буде тимчасово розміщена у модульних будиночках, отриманих від Європейської комісії, де є все необхідне для комфортного проживання.

«Внутрішньо переміщені особи та люди, які залишилися без житла внаслідок воєнних дій, житимуть у цих будиночках в очікуванні поки буде відремонтоване чи відновлене з нуля власне житло», - зазначив заступник голови ОВА.

Читайте також: Миколаїв отримав три кілометри нових поліетиленових труб від Данії

Як повідомлялося, на Миколаївщині російські загарбники з початку війни зруйнували понад 10,7 тисячі житлових будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-