Україна має намір співпрацювати з Литвою в управлінні інфраструктурними проєктами

Україна має намір співпрацювати з Литвою в управлінні інфраструктурними проєктами

Укрінформ
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури співпрацюватиме з Центральним агентством з управління проєктами Литви щодо обміну досвідом та експертизою.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Агентства відновлення Мустафа Найєм за результатами зустрічі з делегацією Литовської Республіки, передає Укрінформ. 

«У Литві 20 років працює агентство, яке управляє інфраструктурними проєктами. Для нас цінний досвід європейської інституції, яка має глобальне розуміння та багаторічну практику втілення масштабних інфраструктурних проєктів. Нам цікаво також інтегрувати досвід Литви відповідно до стандартів ЄС, враховуючи євроінтеграційні прагнення нашої держави», - зазначив Найєм.

За його словами, найближчими тижнями планується провести перші онлайн-семінари з литовськими фахівцями щодо процесів та моделі закупівель відповідно до стандартів ЄС, внутрішнього контролю та управління проєктами.

Ще один напрямок співпраці стосуватиметься розробки типових проєктних рішень, що допоможе швидше їх впроваджувати та адаптувати під конкретний регіон та майданчик.

Читайте також: Агентство відновлення і корпорація CDF розпочинають проєкт для поліпшення логістики в Україні

Як повідомлялось, Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) в Україні надасть експертну підтримку Державному агентству відновлення та розвитку інфраструктури у підвищенні прозорості проєктів відбудови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-