Агентство відновлення розробляє довгострокову національну стратегію відбудови

Агентство відновлення розробляє довгострокову національну стратегію відбудови

Укрінформ
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури має стратегічне бачення відбудови та вже працює над розробкою довгострокової національної стратегії відновлення.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу відомства.

«Ми маємо візію та стратегічне бачення відбудови, і працюємо над розробкою довгострокової національної стратегії. Але зараз живемо в умовах безпрецедентних викликів війни. Деякі міста нам необхідно буде відбудовувати майже з нуля. Це не швидкий процес в умовах війни, але ми можемо і маємо вже зараз змінювати наші загальні підходи», - йдеться в повідомлені.

Читайте також: Оборона та відновлення: Шмигаль розповів про результати візиту до США і Канади

Зазначається, що підтримка, адаптація процедур, обмін досвідом, експертизою впровадження кращих світових практик відбудови з боку міжнародних партнерів є дуже важливою і цінною. Співпраця в цьому напрямку є одним з пріоритетів Агентства відновлення.

«Наша найбільша мрія – повернення громадян. А для цього потрібні і відбудовані житло, соціальна, енергетична, комунальна, транспортна інфраструктура, і працюючий бізнес. Країна має повноцінно функціонувати», - додали в Агентстві відновлення.

Читайте також: Україна сподівається до кінця червня зібрати річний пакет коштів для швидкого відновлення

Як повідомлялось, влітку Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури планує презентувати цифрову платформу, яка дозволить всім стейкхолдерам бачити кожен проєкт відбудови, його розвиток та інші дані.

Фото: Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-