На Херсонщині для допомоги населенню використовують безпілотники із Армії дронів

На Херсонщині для допомоги населенню використовують безпілотники із Армії дронів

Відео
Укрінформ
Безпілотники Армії дронів допомагають жителям Херсонської області, які постраждали внаслідок підріву росіянами Каховської ГЕС.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Він також опублікував відео, на якому "військові звичайним Мавіком, який придбали завдяки вашим донатам через UNITED24, передали воду людям у тимчасово окупованих Олешках. Зараз родину евакуювали, вона в безпеці".

Федоров подякував військовим, рятувальникам, поліції, волонтерам "за роботу 24/7", а кожному українцю — за підтримку Армії дронів.

Читайте також: Відповідальність за руйнування Каховської ГЕС лежить на Росії - Білий дім

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій росіянами території Херсонщини в Олешківській громаді, затопленій після підриву росіянами 6 червня Каховської ГЕС, люди рятують одне одного, загарбники населенню не допомагають.

Військовим однієї тз бригад ЗСУ вдалося за допомогою дрона Mavic-3передати воду людині, яка чекала порятунку на даху в затоплених Олешках.

Пізніше з Олешок працівникам Нацполіції вдалося евакуювати жінку з двома дітьми, які благали про порятунок на даху підтопленого будинку.

Олешки станом на зараз затоплені на 90%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-