Зеленська отримала нагороду форуму Forbes 30/50 «Смолоскип свободи»

Зеленська отримала нагороду форуму Forbes 30/50 «Смолоскип свободи»

Фото
Укрінформ
Перша леді України одержала нагорода від форуму Forbes 30/50, який відбувається в Об'єднаних Арабських Еміратах з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Про це Олена Зеленська повідомила у Фейсбуку, передає Укрінформ.

“Смолоскип свободи” (Torch of Freedom) – нагорода від форуму Forbes 30/50, що відбувається зараз, до міжнародного жіночого дня в ОАЕ. Мала честь отримати цю відзнаку – для всіх українських жінок. Усіх, хто нині воює, захищає, волонтерить, донатить, піклується, виконує свою роботу, щоб наблизити перемогу”, - написала перша леді.

За словами Зеленської, жіночий подвиг у цьому протистоянні особливий, бо він багатогранний: жінки роблять свій внесок повсюдно, від армії до місць евакуації, від тилу до фронту.

Читайте також: Перша леді взяла участь у форумі Forbes 30/50 в ОАЕ

“І єдине, чого бажаю разом із нашою перемогою, – щоб ті, хто далеко, змогли якнайшвидше повернутися; ті, хто ризикує, – уціліли; щоб поранені та травмовані відновилися й віднайшли сили; щоб розділені сім’ї знову змогли обійнятися й більше не розлучатися. Це ви – факел нашої свободи. Ви – Україна. Дякую за все!”, - наголосила дружина Президента.

Як повідомлялося, Державний департамент Сполучених Штатів вшанував українську волонтерку й парамедика Юлію "Тайру" Паєвську щорічною міжнародною премією держсекретаря для жінок International Women of Courage (IWOC).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-