Одещина отримала ще 30 генераторів від американських партнерів

Одещина отримала ще 30 генераторів від американських партнерів

Фото
Укрінформ
Одеська область отримала від засновника та президента неурядової організації Global Empowerment Mission Майкла Каппоні 30 генераторів.

Про це розповіли в Одеській ОВА, передає Укрінформ.

"30 генераторів, які ми отримали від наших американських партнерів, розподілено серед закладів освіти, закладів охорони здоров'я та об'єктів соціальної інфраструктури" - повідомив заступник начальника Одеської ОВА Роман Григоришин.

Це не перша допомога Одещині від президента Global Empowerment Mission. Він вже передавав регіону п'ять генераторів та партію продовольчих наборів. Влітку фонд Майкла Каппоні відновив вікна у дитячому садочку, ліцеї та лікарні в селищі Сергіївка, які були пошкоджені в наслідок ракетного удару.

Читайте також: Ніжин отримав із Франції 20 генераторів

«Мета діяльності моєї організації – допомагати людям, які постраждали внаслідок стихійного лиха, військових конфліктів та інших глобальних трагедій. Тому підтримка Одеської області для мене в пріоритеті. Готовий допомагати й надалі» - розказав Майкл Каппоні.

Зазначимо, організація Global Empowerment Mission допомагає людям у всіх регіонах України.

Як повідомлялося, одеські тепловики отримали 19 нових дизель-генераторів від Управління ООН з обслуговування проєктів (UNOPS).

Фото: Одеська ОВА, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-