Данська компанія доставила генератори для громад Чернігівщини

Данська компанія доставила генератори для громад Чернігівщини

Фото
Укрінформ
Данська компанія ROCKWOOL доставила для громад Чернігівщини чергову партію генераторів: 25 штук по 40 кВт.

Про це повідомляє на своєму офіційному сайті Чернігівська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

“Загалом з листопада минулого року в регіон надійшли сотні одиниць таких джерел резервного живлення. Чергову партію в кількості 25 генераторів по 40 кВт доставлено сьогодні”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначив перший заступник начальника Чернігівської ОВА Костянтин Мегем, генератори, що сьогодні надійшли, найближчим часом будуть розподілені між громадами області для критичних об’єктів інфраструктури, медзакладів та сфери соціального захисту. Він також наголосив, що це не останній вантаж, адже співпраця з данською компанією триває.

Читайте також: Каліфорнійський бізнес подарував Україні 165 генераторів

Крім цього, в інформації зазначається, що жителі Київської громади отримали від данських партнерів близько 5,5 тисячі квадратних метрів мінеральної вати для утеплення будинків.

Як повідомляв Укрінформ, у січні цього року Чернігівщина отримала 200 генераторів невеликої потужності від американської Благодійної організації Global Empowerment Mission та родини Редленерів. Ці генератори споживають небагато палива, але можуть забезпечити базові потреби військових та цивільних.

Фото: Чернігівська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-