Чернігівщина отримала 200 генераторів від благодійників

Чернігівщина отримала 200 генераторів від благодійників

Укрінформ
Чернігівська область отримала 200 генераторів невеликої потужності від американської Благодійної організації Global Empowerment Mission та родини Редленерів.

По це повідомляє начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Це генератори, що споживають небагато пального, але можуть забезпечити базові потреби військових та цивільних. Уже сьогодні 40 одиниць забере ОК "Північ" для позицій наших захисників, решта роз’їдеться громадами у "пункти незламності", - написав начальник Чернігівської ОВА.

Він зазначив, що таку важливу і своєчасну підтримку надала американська Благодійна організація Global Empowerment Mission та родина Редленерів. Загалом у вантажі не лише генератори. Там є предмети гігієни для установ області та військових, а також турнікети та бандажі. Усе це збирали по всьому світу: з Німеччини, Польші, Ізраїлю, США. А координувала роботу безпосередньо в Україні Підприємницька платформа «Дій».

Читайте також: Чернігів отримав два потужні генератори із Франції

Як повідомляв Укрінформ, в Чернігівській області російські війська залишили після себе більше 8 тисяч зруйнованих чи пошкоджених будівель. Понад 90% - це житло. Розбиті 33 мости та переходи, пошкоджено більше 1100 км автомобільних доріг.

Фото: В'ячеслав Чаус, Telegram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-