Київстар разом з абонентами зібрав гроші на 38 пікапів для ЗСУ

Київстар разом з абонентами зібрав гроші на 38 пікапів для ЗСУ

Укрінформ
Мобільний оператор Київстар на честь 25-ї річниці першого дзвінка в мережі спільно з фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» реалізували проєкт "Добро Переможе" у межах якого виділив 25 млн грн, ще понад 13 млн грн зібрали абоненти й на зібрані кошти закупили й передали на фронт 38 надійних пікапів для ЗСУ.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі компанії.

«Вже минув рік з початку повномасштабного вторгнення, і ми розуміємо, що нашим військовим як ніколи потрібна підтримка. Тож, Київстар продовжує системно допомагати ЗСУ разом з фондом «Повернись живим», який купує десятки нових пікапів. Я радий, що ми надихаємо і наших абонентів долучатися до благодійності. Вже більш ніж 100 тисяч із них підключили Суперсилу «Допомога ЗСУ» та з кожною оплатою рахунку донатять на армію. Не зупиняємось й разом рухаємося назустріч перемозі», – прокоментував результати збору Олександр Комаров, CEO Київстар.

Усім клієнтам, хто долучився до підтримки захисників та захисниць, на знак вдячності оператор нараховував бонусні 25 гігабайтів мобільного інтернету або 250 хвилин для дзвінків на інші мережі. Загалом у листопаді та грудні абоненти Київстар отримали таким чином 7 млн гігабайтів мобільного інтернету та 16 млн хвилин для дзвінків безоплатно.

«Кожен із цих автомобілів врятує не одне життя наших захисників. Вони необхідні, зокрема, для евакуації поранених. Дякуємо кожному, хто долучився до проєкту, і компанії Київстар, звісно — за історію послідовного і плідного партнерства. Торік спільно з нею та "Океаном Ельзи" ми також зібрали 15 мільйонів гривень на пікапи, які працюють на передовій. І наша співпраця триває», — коментує директор Департаменту розвитку та партнерства фонду Олег Карпенко.

Долучитися до збору коштів на пікапи клієнти національного мобільного оператора могли завдяки благодійним SMS, безпосередньо на сайті фонду або підключивши Суперсилу «Допомога ЗСУ». Завдяки останній під час оплати свого тарифу абоненти передплати переказують до 50 грн його вартості на потреби ЗСУ у фонд «Повернись живим». Підключити Суперсилу «Допомога ЗСУ» можна й зараз у багатьох тарифах передплати.

Читайте також: Київстар підтримав клієнтів безоплатними послугами майже на 580 мільйонів

Благодійний збір "Добро Переможе" став ще однією активністю бренду для підтримки захисників, які обороняють Україну на передовій та звільняють тимчасово окуповані території країни від російських загарбників. З початку повномасштабного вторгнення Київстар вже перерахував понад 130 млн грн благодійної допомоги на гуманітарні потреби країни, зокрема 45 млн грн надано на гуманітарні потреби військових до фонду компетентної допомоги армії «Повернись живим».

Як повідомлялось, компанія "Київстар" за рік повномасштабної війни з рф підтримала своїх абонентів та представників бізнесу безплатними послугами на майже 580 млн грн. Фахівці компанії відновили 600 базових станцій та повернули мобільний зв'язок у 815 населених пунктів.

До безкоштовного інтернету Київстару підключено 1450 бомбосховищ та 830 модульних будинків для переселенців.

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на вересень 2022 року обслуговував 24,4 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G.

Фото: Київстар 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-