На Прикарпатті з аукціону продадуть 25 унікальних писанок для підтримки військових

На Прикарпатті з аукціону продадуть 25 унікальних писанок для підтримки військових

Відео
Укрінформ
На Прикарпатті з благодійного аукціону продадуть 25 авторських писанок з унікальним розписом для допомоги військовим. Кожна писанка символізує окремий регіон України.

Про це повідомляє Івано-Франківська ОВА, передає Укрінформ.

«Світлана Онищук (голова Івано-Франківської ОВА - ред.) представила 25 авторських писанок з унікальним розписом, які можна буде придбати на благодійному аукціоні на підтримку прикарпатських бійців. Кожна з них символізує окремий регіон України. Вони показують багатство і різноманіття української багатогранної культури. Разом з тим підкреслюють, що ми – єдині», - повідомляє Івано-Франківська ОВА.

Як зазначається, усі писанки створені студентами мистецької школи Косівського інституту та фахового коледжу прикладного та декоративного мистецтва.

«Ці писанки будуть представлені на авторській косівській мальованій тарілці», - зауважили в ОВА.

Благодійний аукціон планують провести у березні. Наразі вже зібрані понад 30 лотів. Усі кошти з аукціону спрямують на придбання засобів зв'язку, автономного живлення та дронів для прикарпатських бійців.

Читайте також: Увесь тираж канадської монети у вигляді української писанки розкупили за день

Раніше на Прикарпатті для благодійного аукціону представили унікальний Олімпійський факел. Цей лот виставив спортивний коментатор Валентин Щербачов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-