Міжнародна організація World Central Kitchen надає херсонцям гарячі обіди

Міжнародна організація World Central Kitchen надає херсонцям гарячі обіди

Фото
Укрінформ
У Херсоні з часу звільнення від російських загарбників міжнародна організація World Central Kitchen роздала близько 215 тис. порцій гарячих обідів.

Про це в Телеграмі повідомляє Херсонська ОВА, передає Укрінформ.

«Міжнародна організація World Central Kitchen постійно допомагає мешканцям Херсонщини. Тільки-но над Херсоном замайорів український прапор, люди, в оселях яких немає тепла і світла, почали отримувати гарячі обіди. Вже роздали близько 215 тис. порцій», - йдеться у повідомленні.

У Херсоні встановлені три місткості з питною водою, звідки можуть брати воду всі охочі. Загалом у обласний центр після звільнення команда організації доправила близько 332 тис. пляшок бутельованої води (понад 1,7 млн літрів).

Читайте також: росіяни за добу 65 разів атакували Херсонщину, загинула людина

У січні  волонтери доправили 46 тис. продуктових та 22 тис. овочевих наборів до Милівської, Калинівської, Нововоронцовської, Великоолександрівської, Бериславської, Високопільської, Новорайської, Тягинської, Новоолександрівської, Борозенської та Новокаховської громад. 

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема і місто Херсон. Частина області, що розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-