Ді Капріо зробив внесок у фундацію Олени Зеленської

Ді Капріо зробив внесок у фундацію Олени Зеленської

Фото
Укрінформ
Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо зробив внесок у фундацію дружини Президента Олени Зеленської.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці Фундації у Фейсбуці.

"Хочемо подякувати Леонардо Ді Капріо за його внесок у Фундацію Олени Зеленської на підтримку українців. Це дозволить надати допомогу тим дітям, які найбільше постраждали від війни", - ідеться у повідомленні.

У Фундації зазначили, що зокрема, це внесок в історію Віки з родини Родних – їй діагностували психічний розлад. Разом із сімома своїми братами та сестрами їй довелось пережити захоплення Херсона, а також евакуюватись під дулами танків та постійними обстрілами.

Читайте також: Зеленська зустрілась з главою МЗС Канади: обговорили питання психічного здоров’я під час війни

Фото: Фундація Олени Зеленської, Фейсбук

Також це історія восьми вихованців дитячого будинку сімейного типу Олешко – їхній будинок був знищений під час війни, а батько родини захищає Україну на передовій.

Це й про історію 3-річної Віолети з родини Ханадєєвих, яка зараз живе у відносно безпечній Київській області. Майже 9 років тому її батьки вперше зіткнулися з російською агресією в Донецьку, яка змусила їх покинути рідний дім – з того часу вони більше не поверталися додому. 

"Фундація підтримує всі дитячі будинки сімейного типу в Україні, де діти виховуються у справжній сімейній атмосфері. Ми координуємо свої зусилля з державою, аби Україна не знала сирітства. Разом ми надаємо шанс дітям мати повноцінне дитинство з доступом до освіти, медицини та добробуту", - зазначили у Фундації.

Читайте також: Зеленська: Хочемо, щоб українські діти були поколінням перемоги, а не війни

Як повідомляв Укрінформ, Фундація першої леді починає проєкт із забезпечення житлом прийомних родин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-