Перша леді Польщі передала допомогу дитбудинку сімейного типу на Житомирщині

Перша леді Польщі передала допомогу дитбудинку сімейного типу на Житомирщині

Фото
Укрінформ
Перша леді Республіки Польща Агата Коргаузер-Дуда передала допомогу дитячому будинку сімейного типу у Звягелі на Житомирщині.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Звягельська міська рада.

«У батьків-вихователів Щавлінських виховується 9 статусних діточок, троє з яких мають інвалідність. Однією з особливих діток є 4-річна Ангеліна. У дівчинки встановлений слуховий апарат, для обслуговування якого потрібні певні деталі, які, на жаль, відсутні в Україні. Павло та Жанна докладали усіх зусиль, щоб отримати необхідні деталі. Зверталися до багатьох благодійних фондів, організацій. За сприяння начальника служби у справах дітей ЖОВА Ганни Лужко про родину дізналася команда першої леді Республіки Польща Агати Корнгаузер-Дуди», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що від імені Агати Корнгаузер-Дуди родина отримала необхідні деталі до слухового апарату, а також сучасний телевізор, пральну машину, генератор, харчові продукти та засоби особистої гігієни. Окрім того, перша леді Польщі підписала привітальну листівку для сім’ї Щавлінських.

Читайте також: Двічі біженці: історія багатодітної родини Шатохіних

Допомогу дитячому будинку сімейного типу доставили посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцкі, генеральний консул консульства Польщі у Вінниці Дамян Цярціньскі, заступник голови Національного бюро безпеки Республіки Польща та бригадний генерал Мірослав Віклік.

Фото: Звягельська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-