Україна очікує у січні отримати від Норвегії 10 мостів

Україна очікує у січні отримати від Норвегії 10 мостів

Укрінформ
Норвезьке управління державних доріг надало Україні гуманітарну допомогу у вигляді 10 мостів. Надходження тимчасових мостових конструкцій очікується в січні 2023 року.

Про це повідомив заступник голови Державного агентства автомобільних доріг Андрій Івко під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

«Норвезьке управління державних доріг надали Укравтодору гуманітарну допомогу у вигляді 10 мостів. Це тимчасові мостові конструкції, які підходять для пересування важких транспортних засобів. Вони вже в дорозі. Очікуємо їх прибуття в Україні у січні», - зазначив він.

Читайте також: На Банковій обговорили українську формулу миру з генералами з Норвегії та США

Івко додав, що іі конструкції дозволять не лише з’єднати населені пункти, а й забезпечать довезення гуманітарних вантажів, проїзд швидких, ремонтних бригад, евакуацію населення.

Як повідомлялось, Адміністрація державних матеріальних резервів Чеської Республіки вже передала Україні 6 тимчасових мостових конструкцій. Ще 12 аналогічних мостів Укравтодор очікує в 2023 році. Також три мости передала українській стороні французька компанія Matière.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-