На Донеччині за підтримки ЮНІСЕФ забезпечили теплим одягом близько двох тисяч дітей

На Донеччині за підтримки ЮНІСЕФ забезпечили теплим одягом близько двох тисяч дітей

Укрінформ
На Донеччині за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) забезпечили комплектами зимового одягу близько двох тисяч дітей з багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про це повідомляє Донецька ОВА, передає Укрінформ.

"Завдяки Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) вдалося забезпечити дітей з багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування комплектами зимового одягу, повідомляє управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації. На сьогодні вже видано приблизно 2 тисячі наборів дітям з багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, кожна дитина у родині, а це немовлята і дітки віком від 2 до 14 років, продовжують отримувати теплий сучасний зимовий одяг.

Читайте також: ЮНІСЕФ надав Україні понад 200 тисяч доз вакцин для дитячих щеплень

Діти отримують комплект, який складається із зимової куртки, светра або світшота, термобілизни, зимових та спортивних штанів, шкарпеток, зимових черевиків, шапки, шарфа та рукавичок. Набори одягу уніфіковані та підходять як дівчаткам, так і хлопчикам.

Як повідомлялось, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) доставив в Україну 190 тисяч доз вакцини БЦЖ проти туберкульозу, а також 60 тисяч доз комбінованої вакцини для профілактики кашлюка, дифтерії, правця, гепатиту В та гемофільної інфекції типу b (ХІБ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-