Асоціація українців Люксембургу передала МОЗ 12 реанімобілів

Асоціація українців Люксембургу передала МОЗ 12 реанімобілів

Укрінформ
Міністерство охорони здоров’я отримало від Асоціації українців Люксембургу LUkraine 12 автівок швидкої медичної допомоги.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МОЗ.

«Наші медики щодня рятують життя українців. Бригади екстреної медичної допомоги першими приїжджають на місце подій – надати необхідну допомогу. Тим часом обстріл лікарень та “швидких” не припиняється. Станом на зараз близько 400 пошкоджених/розстріляних авто. Тож передані LUkraine карети швидкої медичної допомоги будуть скеровані на прифронтові території та регіони, що активно залучаються для надання медичної допомоги пораненим. Дякуємо українцям Люксембургу!» — сказала заступник міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

Читайте також: Німеччина передала Хмельниччині пожежні автомобілі та карети швидкої допомоги

Як зазначається, з початку повномасштабної війни LUkraine вже надіслала 14 автівок швидкої допомоги та дві пожежні машини, а також — 900 тонн гуманітарної допомоги.

Як повідомлялося, Міністерство охорони здоров’я України та Світовий банк підписали угоду про позику у розмірі 100 млн євро, які спрямують на новий проєкт – «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (НЕАL).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-